QuickLink

Man Vrouw
Nr.

Mijn Favorieten

Je hebt geen favorieten toegevoegd

Onze Opnamekwaliteit

De audiofreaks van Stemmenbank.nl steken veel aandacht, tijd en financiën in de opnamekwaliteit. Uiteraard zijn een goede microfoon, preamp en geluidskaart vanzelfsprekend. Maar meest van belang is een perfecte akoestiek. De spreekcel die wij gebruiken is dan ook van de hoogste kwaliteit.

In de opnamestudio zelf is prima te horen hoe de opname verloopt. Om er zeker van te zijn dat de audioproductie niet alleen op hoogwaardige apparatuur goed klinkt testen wij de verstaanbaarheid ook op geluidsboxen die de geluidsweergave simuleren van een autoradio of computerboxjes.

Het meest trots zijn wij op onze audionabewerking. Maar weinig studio’s of stemacteurs die thuis opnemen nemen de tijd voor de levering van een compleet schone opname. Mondspeeksel kan tijdens stemopnames behoorlijk storende vormen aannemen en leiden tot vervelende bijgeluiden. Als een van de weinige opnamestudio’s loopt Stemmenbank.nl elke opname helemaal na om deze bijgeluiden weg te halen.

Door regelmatig nieuwe apparatuur te testen blijven wij up-to-date over hetgeen er op de markt te koop is. Bij elke meerwaarde die nieuwe apparatuur aan onze kwaliteit toevoegd wordt direct tot aankoop overgegaan.