Stemmenbank.nl

Wolfskuilseweg 30
6542 JK Nijmegen
info@stemmenbank.nl
Tel: 06-55904989
Routebeschrijving

Reacties van Opdrachtgevers

Erg bedankt voor de snelle levering! Top! Erg fijn zaken met jullie te hebben gedaan! Als we weer voor nieuwe medewerkers voicemailteksten nodig hebben dan zoek ik weer contact met je.
Nikkels
Stem: Vrouwenstem 007

QuickLink

Man Vrouw
Nr.

Mijn Favorieten

Je hebt geen favorieten toegevoegd

Tarieven

Zoveel stemmen, zoveel tarieven. De prijs voor een opname begint met het bedrag dat een stemacteur vraagt. Daar kan behoorlijk wat verschil in zitten, maar heeft vaak ook een goede reden. Ervaring is daar bijvoorbeeld één van of wat te denken van een zeer bijzondere of bekende stem?

Ter bescherming van de stem kan ook repeatfee in rekening worden gebracht. Dat is de afkoop van het recht zodat een bestaande opname bijvoorbeeld langer dan 1 jaar gebruikt mag worden. Iets dat voornamelijk van toepassing is bij commercials. En natuurlijk dien je rekening te houden met de reiskosten.

Van invloed is ook de lengte van de tekst. De meeste stemacteurs hanteren een starttarief voor de eerst 2,5 minuten effectief ingesproken tekst. Dat komt overeen met ongeveer 1 A4'tje tekst, getypt in lettertype Arial, grootte 12. Het is ook van belang om te weten hoe een opname gebruikt zal worden. Bijvoorbeeld voor televisie of radio en is dit dan landelijk, regionaal of lokaal. Andere mogelijkheden zijn internetgebruik zoals een bedrijfswebsite of Youtube, of een afgesloten e-learning omgeving, een audiotour binnen een museum of voice-response systeem voor een telefooncentrale. 

En uiteraard zijn er de kosten voor de werkzaamheden die wij uitvoeren zoals bemiddelingskosten en de huur van de studio incl. een technicus met veel ervaring.

Om snel over een prijsopgave te beschikken is het van belang het aanvraagformulier op onze website zo volledig mogelijk in te vullen en een kopie van de tekst mee te sturen.