Stemmenbank.nl

Wolfskuilseweg 30
6542 JK Nijmegen
info@stemmenbank.nl
Tel: 06-55904989
Routebeschrijving

Reacties van Opdrachtgevers

Fijn dat je weer meedenkt en ook leuk die link tip!
NEC Nijmegen
Stem: Mannenstem 005

QuickLink

Man Vrouw
Nr.

Mijn Favorieten

Je hebt geen favorieten toegevoegd

Cursus Stemacteren

Nog een Cursus Stemacteren? Er zijn er al zoveel!
Dat klopt inderdaad. De laatste jaren lijken er net zoveel cursussen uit de grond te zijn gekomen als dat er stemacteurs zijn. Toch meen ik hier iets met mijn 30 jaar ervaring aan toe te voegen door een 1 op 1 cursus aan te bieden. Geen grote groepen, geen eenheidsworst, geen langlopende verplichtingen en op een tijdstip wanneer het ons beide het beste uitkomt. 


Een van de mooiste reacties

Het beste voorbeeld dat ik kan geven is een stemactrice die mij belde dat zij was uitgenodigd om een vervolgcursus te doen bij een van de aanbieders in Nederland. Zij twijfelde echter of zij hier geschikt voor zou zijn. Ik heb haar uitgenodigd om naar de studio van Stemmenbank.nl te komen om haar vaardigheden te beoordelen om hierna een advies te geven. Haar reactie was verbluffend: "Ik ben in die 2 uur dat ik bij jou in de studio zit meer te weten gekomen dan al die weken heen en weer reizen naar de cursus." Een beter compliment kon ik mij niet wensen.

  

 

Hoe gaat mijn cursus in zijn werk?

In ieder geval geen voorgekauwde groepsmaterie, maar een persoonlijke 1 op 1 cursus. Na een ontspannen kennismaking neem je plaats in de professionele spreekcel en ga ik inventariseren waar je kracht ligt en waar nog winst te behalen valt. En eerlijk = eerlijk, als ik van mening ben dat het een lange weg te gaan is of dat je je tijd en geld beter aan iets anders kunt besteden zal ik dat eerlijk zeggen.

We nemen teksten op en gaan opzoek naar je bereik, luisteren waarom pauzes zo belangrijk zijn en dat een tegen je natuur in snel ingesproken tekst niet altijd zo verkeerd overkomt als dat je denkt.

 

Techniek en akoestiek

Tegenwoordig nemen veel stemacteurs hun teksten thuis op. Op een langdrempelige manier leg ik je graag uit waar je op moeten letten, zoals akoestiek en hoe je audiosoftware gebruikt om een professionele opname te maken. Ik kan je tips geven over welke microfoon je het beste kunt kopen en ondersteun je graag bij het inrichten van je thuisstudio, bijvoorbeeld door proefopnames te beoordelen en eventueel aanvullende tips te geven om de opname naar een nog hoger niveau te tillen.

 

Jij bepaalt

Heb je het na 1 uurtje gezien, prima... geen probleem. Wil je 1 keer per week langskomen, ook goed! Samen bepalen we wanneer je langskomt en hoe vaak.

 

Wat het kost?

Ik reken voor de cursus 100 euro per uur, excl. BTW.

 

Maak jij ook stemdemo's?

Jazeker, ik adviseer altijd 2 demo's op zak te hebben: een kort en bondige voor een snelle indruk. En een langere demo met meer diepgang. Uiteraard zorg ik ervoor dat de demo lekker klinkt zodat je deze vol vertouwen kunt verspreiden. En heb je bestaand materiaal dat je in de demo mag gebruiken, neem je het gewoon mee. Heb je een leuke klus gedaan en wil je deze toevoegen aan je demo, dan monteer ik die er graag voor je bij. Ook voor het samenstellen van een demo bedragen de kosten 100 euro per uur, excl. BTW.

 

Belangstelling?

Denk je van, dit is wel iets voor mij? Aarzel dan niet en neem contact op: info@stemmenbank.nl of 0655904989.